La guida Michelin 2023, prejentèda enstadì te la Franciacorta, à premià amò apede con la steila verda de la sostegnibilità l Agritur El Mas de Moena col joen chef Stefano Croce che é ence stat recognosciù anter i Bib Gourmand (i restoranc olache se magna ben e se spen pech) ensema al Hotel Restorant Foresta. Con la steila verda l
View the embedded image gallery online at:
https://www.lausc.it/atualite/21688-30-steiles-per-l-chef-paolo-donei#sigProId26c6bbd1f9
https://www.lausc.it/atualite/21688-30-steiles-per-l-chef-paolo-donei#sigProId26c6bbd1f9
L orgolie amò maor rua te Fascia per l bel travert arjont da Paolo Donei che l à ciapà la steila per 30 egn a do a do. El, clasc 1973, l à ciapà la pruma steila Michelin che l aea demò 19 egn. L é ben segur n primat ajache tel mond l é ence etres chef che à ciapà n aut numer de steiles ma per restoranc desferenc. Paolo Donei à ciapà 30 steiles semper te sie restorant Malga Panna e chest dèsc l’idea de l’auta calità, de la ezelenza no demò ti piac ma ence tel servije, tel ambient e dut chel che ge roda dintorn. Nos sion jic a troèr Paolo te sie restorant per se fèr contèr i secrec de chest emportant travert.
Podede lejer dut su La Usc stampèda de vender ai 18 de november.
(Monica Cigolla)