Dancà y da na pert

Data

19 de messel 2019

Galaria retrac

Grandeza scritura

riduci dimensione font aumenta la dimensione del font

Social

FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Chesta stemana se l on ciacolada con Antonio Satriano Casola, chef del rifugio Burz a Fodom
Bondì Antonio, posto ne contà valch de pi de ti?
Antonio Satriano Casola Zerto. Mio inom l é Antonio Satriano Casola, ai 24 agn, vegne da Positano n provinzia de Salerno e ades son chef ntel rifugio Burz.

Da cotant de temp elo che te laore nte le cesedafuoch?
Faje l cuogo da undes agn. I prim ot agn ai laurà nten hotel a 5 stele a Positano, n an a Sorrento nten 5 stele L, po cuater mes a Liverpool e a la fin son ruà chilò a Reba.

Come te ciateto a Fodom?
Me ciate davero ben, soraldut coi coleghi, col diretor e i parogn.

Deplù te la edizion dl 19 de messel

Galaria retrac