L prinz di formaes l’é a El Mas de Moena. L Puzzone de Moena del Cajelo del Mas de Michelangelo Croce l’é ruà enstadì a la semifinèla del »6° Premie Italian Cheese Awards 2021«.
100 sorts de formaes da duta la Tèlia spartii fora te 10 desferenta categorìes é stac cernui per la semifinèla: i più fresc, i fresc, da pasta teca, da pasta filèda, da pasta filèda sajonèda, mez sajonà, sajonà, sajonà sora i 24 meisc, da saores, erborinato. Publich e operatores à podù cercèr e litèr te desferenc dis, en domenia ai 8 de oril i à lità per la categorìa di formaes da pasta teca olache l’é ite ence l Spretz Saorì del Cajelo del Mas. La selezions é states te le Osterie Moderne de Campodarsego te la provinzia de Padova.
L Puzzone de Moena l’é n formai recognosciù a livel internazional ajache del 2019 l’à ciapà ence la zertificazion DOP. Ades se cogn demò spetèr de saer coluns che sarà i trei miores formaes da pasta teca che jirà a la finèla. I finalisć vegnarà anunzié en vender ai 30 de oril da les 20.30 en direta Facebook su la piata @italiancheeseawards. (Monica Cigolla)
L Puzzone de Moena a la semifinèla
L'à tout pèrt al concors del »Premie Italian Cheese Awards 2021«. Ai 30 de oril vegn cernù i miores trei finalisć.
Galaria retrac
View the embedded image gallery online at:
https://www.lausc.it/valedes-ladines/fascia/15442-l-puzzone-de-moena-a-la-semifinela#sigProIddf51d18bb6
https://www.lausc.it/valedes-ladines/fascia/15442-l-puzzone-de-moena-a-la-semifinela#sigProIddf51d18bb6