L Puzzone de Moena a la semifinèla

Data

18 de auril 2021

Galaria retrac

Grandeza scritura

riduci dimensione font aumenta la dimensione del font

Social

FacebookTwitterGoogle Bookmarks
L'à tout pèrt al concors del »Premie Italian Cheese Awards 2021«. Ai 30 de oril vegn cernù i miores trei finalisć.
L prinz di formaes l’é a El Mas de Moena. L Puzzone de Moena del Cajelo del Mas de Michelangelo Croce l’é ruà enstadì a la semifinèla del »6° Premie Italian Cheese Awards 2021«. 

100 sorts de formaes da duta la Tèlia spartii fora te 10 desferenta categorìes é stac cernui per la semifinèla: i più fresc, i fresc, da pasta teca, da pasta filèda, da pasta filèda sajonèda, mez sajonà, sajonà, sajonà sora i 24 meisc, da saores, erborinato. Publich e operatores à podù cercèr e litèr te desferenc dis, en domenia ai 8 de oril i à lità per la categorìa di formaes da pasta teca olache l’é ite ence l Spretz Saorì del Cajelo del Mas. La selezions é states te le Osterie Moderne de Campodarsego te la provinzia de Padova.

L Puzzone de Moena l’é n formai recognosciù a livel internazional ajache del 2019 l’à ciapà ence la zertificazion DOP. Ades se cogn demò spetèr de saer coluns che sarà i trei miores formaes da pasta teca che jirà a la finèla. I finalisć vegnarà anunzié en vender ai 30 de oril da les 20.30 en direta Facebook su la piata @italiancheeseawards.  (Monica Cigolla)