En mèrtesc al prum de jugn via per l domesdì l’é stat la seconda scontrèda de »Saores de noscia Tera«. I partezipanc à tout pèrt con enteress e dassen tantes l’é stat la domanes de curiosità outes ai esperc. La scontrèda é stata vidèda da Sara Desilvestro de l’azienda N’Outa de Ciampestrin e dal chef del restorant da Tamion L Chimpl Stefano Ghetta.
Dò l bon ejit ence de chest apuntament, »Saores de noscia Tera« va inant en jebia ai 8 de messèl da les 8.30 per jir a descorir dessema con Fernando Brunel l mond de la fauc e del seèr a man i pré.
Chi che vel tor pèrt i cogn se enscinuèr dantfora la partecipazion a union@ladinsdefascia.it o al numer 0462 764545.
Per saer vèlch de più su la scontrèda jà stata se pel lejer La usc stampèda de vender ai 2 de messèl 2021.
(Nicoletta Riz)