Jon inant ence tel nef an con l’aprijièda rubrica de la rezeta. Do aer passà i ultimes doi egn con i chef Andrea Zanoner da Moena e Elena Vian da Vich suton ta Penia e jon a troèr l joen cogo Cristopher Verra. El ne sporjarà via per dut l 2023 doudesc rezetes, una al meis; podaron descorir de neva perles de cojina e se miorèr de consees utoi sun prodoc e vides de cojinèr.
Cristopher Verra l é amò n muie joen, l é del 1998, ma l se à jà fat n inom te chest setor. Do aer fat 4 egn de scola alberghiera a Tieser e l quinto an a Riva del Garda l se à laureà del 2020 a la scola de auta formazion a Tione con na tesi sul Foraging che vel dir »jir per erbes«.
Su La Usc stampèda dai 13 de jené podede cognoscer miec Cristopher Verra e veder la pruma rezeta che l ne sporc. (Monica Cigolla)
N an con la rezetes de Cristopher Verra
Scomenza con La Usc numer 2 del 2023 la colaborazion de nosc sfoi col joen da Penia che à gran talent e pascion per la cojina, che l conscidra na èrt.
Galaria retrac
View the embedded image gallery online at:
https://www.lausc.it/valedes-ladines/fascia/22281-n-an-con-la-rezetes-de-cristopher-verra#sigProId653a58e6ba
https://www.lausc.it/valedes-ladines/fascia/22281-n-an-con-la-rezetes-de-cristopher-verra#sigProId653a58e6ba