Fosc a lejer l titol se podessa pissèr che chisc no sie proprio saores de noscia tera, ma chel che fèsc la desferenza anter zachei che cojona e n chef da steiles fosc l é apontin la capazità de conjobièr e desfrutèr chel che vegn dal teritorie per ge dèr chel vèlch de originèl e sćiantif a ogne piat.
Amò apede con sie aiut chel che pissaane sie tant senester somea doventèr trop più sorì, con vèlch secret per fèr de n bon piat vèlch de gran parbuda per fèr bela fegura.
La rezeta su La Usc stampèda di 15 de mèrz... proà!
Saores de noscia tera
"Carciof, salata da smauz, formai crocant e chutney de peires": l é chesta la rezeta che l chef Stegano Ghetta de Martin ge sporc su La Usc nr 11 dai 15 de mèrz, ai letores de La Usc di Ladins.
Galaria retrac
View the embedded image gallery online at:
https://www.lausc.it/valedes-ladines/fascia/26716-saores-de-noscia-tera#sigProIdd2767d3a47
https://www.lausc.it/valedes-ladines/fascia/26716-saores-de-noscia-tera#sigProIdd2767d3a47