La buandes per la spëisa tipica de Südtirol

Data

26 de november 2020

Galaria retrac

Grandeza scritura

riduci dimensione font aumenta la dimensione del font

Social

FacebookTwitterGoogle Bookmarks
L ie unit ora l liber de buandes de "So kocht Süditrol", per duta la buandes da bever cun la spëisa tipica de Südtirol. Na ucajion per arichì nce nosta spëisa ladina

Per plu de 150 cëives dl liber "So kocht Südtirol" à la sommelier Christine Mayr cris ora la buandes che passenea miec limpea. Cërn, pësc, prims, segondi, cëives frëic o ciauc, cësadafuech vegetariana o roba dëucia: uni spëisa à si buanda ideéla. Vins, pieres, teies, ega, cocktails y auter: l ie zeche per uni ucajion y preferënza.
Sambën saràl da pudëi liejer ora vel' cumbinazion per la spëisa ladina, acioche n posse miuré mo deplù nosta cësadafuech tan carateristica.