Ma tantocant – dirà zachei – no joa a nia tor cà de sta parola veies, che ampò chisc magnères da zacan no s’i fèsc più e donca ence l’inom pel jir desmentià
View the embedded image gallery online at:
https://www.lausc.it/valedes-ladines/fascia/25303-n-pael-de-papacei-ma-ence-pa-garnele-garnetes-e-sgarnijoles#sigProId4d0b6ac253
https://www.lausc.it/valedes-ladines/fascia/25303-n-pael-de-papacei-ma-ence-pa-garnele-garnetes-e-sgarnijoles#sigProId4d0b6ac253
Amedit no la é coscita: valgugn de chisc inomes podessa pa amò fèr bela parbuda no demò tel VoLF, ma ence sul Menù de nesc restoranc: i ge dajessa valuta a nosc lengaz e color ‘identitèr’ a noscia gastronomia, ge volessa demò che un o l’auter de nesc bravi cheghes metessa man a nobilitèr valguna de sta speises aldò del gust da anchecondì, descheche ne à moscià apontin Cristopher Verra coi refiei da craut su l’ultim numer de “La Usc”. Del rest ciajoncìe da megol o da doucsin ciapa oramai sche daperdut, ma più che auter i ge disc Schlutzkrapfen, opuramenter ‘mezzelune’ o ‘tortelloni’, o vèlch da coscita…
De più su La Usc stampèda de vender ai 20 de otober.