La rezeta che i ne met dant chest'outa da é dalbon sorida e de sajon: zucories, panevin (acetosella) e vèlch che aon sche semper te cèsa da fech, ma che con mingol de atenzion e l consei giust doventa n piat spezièl.
E chest'outa l é ence la rezeta de n aperitif fat co la miel de zucoria.
Ve envion a jir a ve lejer ingredienc e prozediment su La Usc nr nr 19 dai 23 de mé: sul sfoi stampà che se pel troèr ence te la boteighes de sfoes de la valèdes ladines o sul pdf per i aboné al e-paper.
Supa tebia de panevin e salata de zucoria
Cater joegn fascegn profescionisć de la restorazion ne sporc vigni meis na rezeta per n piat bon e ascort a valorisèr i ingredienc, che i cogn esser segn, de calità e più che l é meso dal post.
Galaria retrac
View the embedded image gallery online at:
https://www.lausc.it/valedes-ladines/fascia/29592-supa-tebia-de-panevin-e-salata-de-zucoria#sigProId9ac02ee5c5
https://www.lausc.it/valedes-ladines/fascia/29592-supa-tebia-de-panevin-e-salata-de-zucoria#sigProId9ac02ee5c5