La speisa ladina sot l ogle dei studiousc

Data

10 de november 2025

Galaria retrac

Grandeza scritura

riduci dimensione font aumenta la dimensione del font

Social

FacebookTwitterGoogle Bookmarks
L'Université Ca Foscari l a studié come tourné a douré l oio da frise de le tircle daìte da nen progét su la sostenibilité
Daite dal proget Pnrr iNest nOrd – Est Innovation Ecosystem, l'Université Ca' Foscari de Venezia l'a enviè via l progét dal titol "Sustainable Business Models for Tourism with a Culture-Based Approach", che va a studié l conzét de schert siebelo n tiermen fisizi che simbolizi. N team multidisciplinar con a cé la rizercatrize Chiara Carolian Donzelli l'é ntel laour de nalizé l liam ntra turism e sostenibilité, n particolar sul tema dei oi da frise brujei de la ristorazion e la trasformazion che se podëssa fè de chisc n materiai sostenibili. Per testé le rizerche, studiousc i a metù a jì dei Living Lab sperimentai con comunité locai e stakeholder del setor turistich. La rizerca la s'a concentré nte doi localité: Venezia e le doi comunité ladine de Col e Fodom.

De plu tla edizion stampeda de La Usc di Ladins o sun l e-paper a paiament www.lausc.it/e-paper