La rezeta del meis: chessa de cerf ‘a la Rossini’

Data

26 de november 2025

Galaria retrac

Grandeza scritura

riduci dimensione font aumenta la dimensione del font

Social

FacebookTwitterGoogle Bookmarks
Chesta setemèna l staff de restoradores e sommelier Ruben Cadrobbi. Giulia Deluca, Elia Detomas e Laura Gris che é usé a vardèr de valorisèr ogne ingradient, ence la pèrts manco noboles, ne sporc na rezeta con ingradienc de maor prestije, vardan ence a la festes che sarà te manco che n meis. Nesc letores i à donca dut l temp per se sproèr con n piat che segur fèsc fèr bela fegura.
Su La Usc stampèda nr 45 dai 21 de november l é duta la rezeta con ingredienc, prozediment e ence l vin per fèr n dret abinament.

La Usc la é ence te la boteighes de sfoes de la Ladinia e sul sit se per fèr l abonament al e-paper per aer azes vigni vender a dut l sfoi sul fonin, tablet o computer.