L é n bon douc, śal desche l soreie, ma ence desche la polenta, che defat la é anter i ingredienc de chesta proponeta originèla e frescia, che che vèlch picol consei l fèsc ence na bela parbuda.
Podede lejer che che serf e co che se fèsc su La Usc nr 32 dai 22 de aost: sul sfoi stampà che se pel troèr ence te la boteighes de sfoes de la valèdes ladines o sul pdf per i aboné al e-paper.
N douc da d’istà, lujent desche n soreie
Te sia rubrica "Dut vegn bon" vigni meis l grop de joegn chef e sommelier con Ruben, Elia, Laura e Giulia, ne sporc na bona rezeta.
Galaria retrac
View the embedded image gallery online at:
https://www.lausc.it/valedes-ladines/fascia/30169-n-douc-da-d-ista-lujent-desche-n-soreie#sigProId953c262add
https://www.lausc.it/valedes-ladines/fascia/30169-n-douc-da-d-ista-lujent-desche-n-soreie#sigProId953c262add